Prasidėjęs ruduo pokyčių vėjų įnešė ir į „Danske Bank“ Lietuvoje šalies vadovų komandą (angl. Country Leadership Team) – prie jos prisijungė ilgametė organizacijos darbuotoja, „Danske Bank“ Grupės Finansų rinkų paslaugų vadovė Giedrė Gečiauskienė.


Labai džiaugiuosi prisijungdama prie „Danske Bank" Lietuvoje šalies vadovų komandos ir kartu su savimi atsinešu daugybę minčių ir idėjų, kurias, tikiu, turėsime galimybę įgyvendinti jau netolimoje ateityje. Visada siekiau atstovauti Lietuvai organizacijoje ir už jos ribų. Nuoširdžiai tikiu, kad mūsų šalies indėlis yra itin reikšmingas visos „Danske“ Grupės mastu ir esame absoliučiai pajėgūs jį dar labiau stiprinti, tad nekantrauju prie to prisidėti“,

 Giedrė Gečiauskienė


Prisijungdama prie vadovų komandos G. Gečiauskienė taip pat pasitinka naujas galimybes – vadovaus „Danske Bank“ Grupės Didmeninės bankininkystės srities komandoms Lietuvoje. Anksčiau ji užėmė „Danske Bank“ Grupės valiutų, išvestinių priemonių ir likvidumo operacijų vadovės pareigas, o taip pat buvo ilgametė Finansų rinkų departamento direktorė.

„Giedrė daug metų augo kartu su organizacija bei yra nuoširdžiai atsidavusi „Danske Bank“. Nekantriai laukiu pirmųjų Giedrės darbų šalies vadovų komandoje ir tikiu, kad jos prisijungimas ir didžiulė patirtis bankininkystės ir verslo valdymo srityse leis organizacijai toliau augti bei tobulėti“, – kalba „Danske Bank“ vadovas Lietuvoje Ramūnas Bičiulaitis.

„Danske Bank“ Lietuvoje šalies vadovų komandą sudaro šeši lyderiai. Dirbdami matricinėje struktūroje ir globaliose komandose, jie atstovauja 4000+ skirtingų banko sričių darbuotojų Lietuvoje. Šalies vadovų komanda rūpinasi bendra organizacijos vizija ir strategija Lietuvoje, efektyvia veikla, darbuotojų patirtimi ir kt.