Konkurse dalyvavusios organizacijos vertintos pagal sprendimus ir praktikas, kurias taiko savo kasdienybėje, siekdamos padėti darbuotojams derinti darbą ir asmeninį gyvenimą. 

Būtent darbo ir asmeninio gyvenimo balansas yra viena iš „Danske Bank“ vertybių, kurias organizacija puoselėja savo darbuotojų labui. Atsižvelgiant į asmeninius poreikius, darbuotojams suteikiami papildomi laisvadieniai, galimybė lanksčiai derinti darbo laiką, į mažiesiems pritaikytas biuro vietas atsivesti vaikus, finansinė parama įsirengiant darbo vietą namuose ir daugybė kitų patogumų. 

„Danske Bank“ taip pat išplečia šeimos sampratos ribas, užtikrinant apmokamas vaiko priežiūros atostogas tos pačios lyties šeimoms. 

Vilius Lukauskas, „Danske Bank“ Globalių paslaugų centro administracijos vadovas

„Tarp daugybės atsakomybių ir vaidmenų, kuriuos užimame savo gyvenime, kone svarbiausia užduotis – sugebėti išlaikyti sveiką darbo ir asmeninio laiko balansą, išlikti rūpestingiems, laimingiems, sėkmingiems ir produktyviems.

Šeimai palankiausios darbovietės įvertinimas įprasmina mūsų pastangas rūpinantis darbuotojais, jų šeimomis ir artimaisiais. Išlaikome tikrai aukštą kartelę darbo rinkoje bei, tikiu, skatiname pokytį.”