Spalio 6-7 dienomis Vilniuje vyks didžiausia personalo konferencija „HR Savaitė Lietuva“. Norėdamas atkreipti visuomenės dėmesį į įvairovės ir įtraukties bei emocinės gerovės svarbą ir siekdamas paskatinti pokyčius šioje srityje, pagrindinis renginio partneris „Danske Bank“ Lietuvoje suteiks galimybę konferencijoje virtualiai sudalyvauti plačiajai visuomenei.

„Danske Bank“ kartu su informaciniu partneriu LRT kviečia visus norinčius stebėti įvairovės ir įtraukties, bei emocinės gerovės temų tiesioginę transliaciją LRT.lt portale spalio 6-7 dienomis visiškai nemokamai.

ČIA rasite išsamesnę informaciją apie pranešimus.

„Įvairovės, įtraukties ir emocinės gerovės aspektai yra svarbūs ne tik per pandemiją. Rūpintis savo vidine būsena svarbu kiekviename gyvenimo etape – juk tai turi įtakos mūsų mintims, jausmams ir veiksmams. Kaip organizacija ir kaip visuomenė dar turime daug ko išmokti, todėl kviečiame domėtis, diskutuoti ir dalintis gerosiomis praktikomis“,

 Aistė Gataveckienė, „Danske Bank“ Grupės veiklos ir duomenų paslaugų vadovė Lietuvoje ir emocinės gerovės ambasadorė.

Programoje – daugiau kaip 15 pranešimų ir diskusijų minėtomis temomis. Asif Sadiq, „Warner Media“ viceprezidentas, papasakos, kaip sukurti tikrai įtraukią aplinką visiems ir pasidalins geros atmosferos darbe paslaptimis. Balazs Paroczay, „Cielo“ talentų pritraukimo strategas, pasidalins savo asmenine LGBTQ+ kelione ir patirtimi organizacijoje diegiant įvairovės ir įtraukties praktikas. Psichologai, akademikai, knygų autoriai, verslo konsultantai ir įvairių įmonių atstovai dalinsis geriausiomis praktikomis, įkvepiančiomis istorijomis ir patarimais emocinės gerovės, perdegimo, sąmoningumo ir kitomis temomis.

ČIA rasite išsamesnę informaciją apie pranešimus, kuriuos spalio 6-7 d. galėsite nemokamai stebėti LRT.ltportale.