f8daf0d3-00090253-2f94f905

FuturePros yra kasmetinė „Danske Bank“ Lietuvoje organizuojama jaunųjų talentų ugdymo programa, skirta studentams, absolventams ar neseniai persikvalifikavusiems specialistams. Šiemet programa skaičiuos jau trečiąjį savo sezoną.

FuturePros programos pagrindinis tikslas – padėti dalyviams derinti studijas ir darbą, dirbant tarptautinėje organizacijoje ir įgyjant vertingos praktinės patirties, reikalingos karjeros pradžiai, o taip pat – suteikti karjeros galimybes neseniai persikvalifikavusiems specialistams.

Per pastaruosius pora metų šios programos dėka prie „Danske Bank“ prisijungė 76 šaunūs kolegos ir kolegės. 71 iš jų vis dar dirba banke ir net 30 jau tęsia darbus nuolatinėse pozicijose!

Ankstesnė programos sėkmė paskatino plėstis
FuturePros startavo 2019 m., kaip išskirtinai į IT pozicijas orientuota programa. Visgi, susilaukus puikių dalyvių ir komandų vadovų atsiliepimų, bei tarptautinio pripažinimo (FuturePros laimėjo „Top darbdavio įvaizdžio“ kategorijoje 2020 m. CEE Verslo paslaugų apdovanojimuose), šiemet programa praplėsta įtraukiant daugiau įvairesnių pozicijų.

„Tai, kad daugiau nei 90% FuturePros dalyvių vis dar tęsia darbus „Danske Bank“, mums įrodo, jog programa yra verta ir dalyvių dėmesio ir mūsų, kaip organizacijos, resursų. Dalyvių asmeninis ir profesinis augimas bei šviežias požiūris, kurį jie su savimi atsineša, daro juos labai vertingais kolegomis. Tuo pačiu, ilgalaikėje perspektyvoje taip prisidedame prie talentų ugdymo ne tik mūsų organizacijoje, bet ir šalies mastu. Šiais metais norėjome paskatinti dar daugiau komandų pasinaudoti šios programos teikiama nauda ir ugdyti savo srities specialistus, taigi be IT programuotojų ir inžinierių, šiemet mes taip pat ieškosime ir būsimųjų duomenų mokslininkų bei verslo analitikų,“ – teigia Indrė Sakalauskienė, „Danske Bank“ Žmogiškųjų išteklių vadovė Lietuvoje.

Dalyvių registracija vyks iki gegužės 16 dienos
Atranka į FuturePros programą prasideda balandžio 14 d. ir visi studentai, absolventai bei neseniai persikvalifikavę specialistai yra kviečiami aplikuoti iki gegužės 16 d. Darbo patirtis nėra būtina, tačiau atrankų metu didelis dėmesys bus skiriamas kandidatų motyvacijai ir norui tobulėti.

Visiems atrinktiems dalyviams, įsidarbinus „Danske Bank“ priklausys visos standartinės darbuotojų naudos, konkurencingas darbo atlygis, o taip pat ir įvairūs asmeninio bei profesinio tobulėjimo mokymai.

Atrinkti dalyviai darbus pradės liepos pradžioje pasirašydami terminuotą vienerių metų darbo sutartį, su galimybe ją pratęsti dar vieneriems metams. Programos metu dalyviai taip pat gali gauti ir nuolatinio darbo „Danske Bank“ pasiūlymą.

Norėtum sužinoti daugiau ar aplikuoti?

Spausk čia