Po penkerių metų vadovavimo „Danske Bank“ Lietuvoje generalinis direktorius Ramūnas Bičiulaitis š.m. lapkričio 30 d. nustos eiti šias pareigas. Jas perims Giedrius Dzekunskas, „Danske Bank“ Lietuvoje technologijų operacijų vadovas. Ramūnui Bičiulaičiui pasitraukus, „Danske Bank“ Lietuvoje vadovų komandos struktūra nesikeis.

„Danske Bank“ palieku po labai įdomaus ir intensyvaus darbo organizacijoje. Dalyvavau fundamentaliose organizacijos transformacijose Lietuvoje, kai iki tol bankines paslaugas šalyje teikusi organizacija tapo globalių paslaugų ir technologijų centru. Kartu su nuostabiais kolegomis sugebėjome užtikrinti ne tik sklandų perėjimą iš banko veiklos į Danske Bank“ Grupės darbą užtikrinančio paslaugų ir technologijų centro rolę, bet ir jo labai intensyvią plėtrą bei virsmą kompetencijų centru, kuris tapo neatsiejama Danske Bank Grupės dalimi.

— Ramūnas Bičiulaitis

Be vadovavimo „Danske Bank“ Lietuvoje pareigų, R. Bičiulaitis buvo atsakingas už bankinių paslaugų Baltijos šalyse uždarymą bei likutinio paslaugų portfelio amortizavimą. Estijoje „Danske Bank“ paslaugų likutinis portfelis buvo parduotas 2020 m., Latvijoje – 2021-aisiais, o likutinis verslo paskolų portfelis Lietuvoje bus baigtas amortizuoti iki š.m. pabaigos.

Su metų pabaiga mano funkcinė sritis organizacijoje bus uždaryta. Likusius formalumus iki kitų metų sausio pabaigos pabaigs liekanti komanda. Esu ypatingai dėkingas jai ir visai „Danske Bank“ organizacijai, vadovų komandai už pasitikėjimą, bendrą darbą bei drauge įgyvendintus ambicingus planus.

Man „Danske Bank“ – tai nuostabūs žmonės, su kuriais kartu daugiau nei 13 metų kūrėme, siekėme, džiaugėmės, palaikėme vienas kitą. Esu nepaprastai dėkingas kiekvienam kolegai už kartu nueitą netrumpą kelią,"

– sako Ramūnas Bičiulaitis.

Ramūnas Bičiulaitis darbą „Danske Bank“ pradėjo 2009 metais. Iki tapdamas „Danske Bank“ Lietuvoje generaliniu direktoriumi, jis ėjo banko Finansų tarnybos vadovo pareigas. Palikęs „Danske Bank“, Ramūnas profesinį kelią tęs už organizacijos ribų.