Mums nepaprastai svarbu saugoti savo darbuotojų, klientų ir mus supančios bendruomenės sveikatą. Todėl reaguodami į koronaviruso (Covid-19) situaciją visame pasaulyje ir Lietuvoje, priėmėme spredimą iki tolimesnio pranešimo visiems „Danske Bank“ darbuotojams Lietuvoje dirbti nuotoliniu būdu.

Norime Jus patikinti, kad nepaisant mūsų komandos darbo vietos, esame pasirengę atsakyti į Jūsų klausimus ir suteikti kitą reikiamą pagalbą.

„Danske Bank” biurai Lietuvoje neveiks, tačiau susisiekti su mumis galite nuotoliniu būdu:

  • Paskambinę mums +370 521 56666 (darbo dienomis, 08.30–16.30 val.).
  • Elektroniniu paštu customers.lt@danskebank.lt. Tai nauja Banko elektroninio pašto dėžutė, kurią sukūrėme siekdami pateikti atsakymus į Jūsų klausimus ir prašymus dar greičiau.
  • Jūs ir toliau turėsite prieigą prie „Danske eBanko“, kur susisiekti su mumis galite žinutėmis.
  • Per „Dokobit” sistemą, kurią naudojame kvalifikuotu elektroniniu parašu pasirašytų dokumentų pateikimui (su „Dokobit” naudojimo instrukcija galite susipažinti ČIA arba kreiptis į Jus aptarnaujantį vadybininką)

Visi dokumentai tvarkomi skaitmeniniu būdu:

  • Visi Banko ir Kliento dokumentai pasirašomi tik su kvalifikuotu elektroniniu parašu (daugiau informacijos apie elektroninį parašą ir kaip jį aktyvuoti, rasite ČIA).
  • Laisvos formos prašymus galite pateikti per „Danske eBanką“.
  • Standartines „Danske Bank“ formas ir sutartis galite pateikti ir pasirašyti per „Dokobit“, naudodami kvalifikuotą elektroninį parašą.
  • Įprastu paštu atsiųstų klientų užklausų apdorojimas, kaip ir kitų paslaugų tiekimas, gali užtrukti dėl situacijos neapibrėžtumo arba dėl nuo Banko nepriklausančių aplinkybių, todėl vertiname Jūsų kantrybę ir supratimą.

Taip pat primename, kad karantino laikotarpiu notarų biurai Lietuvoje yra uždaryti, dalis jų paslaugas teikia nuotoliniu būdu.

Šiomis dienomis ypač aktyvūs sukčiai!
Nors verslas sutelkia savo pastangas siekiant užkirsti kelią tolesniam koronaviruso plitimui ir užtik-rinti reikiamą pagalbą savo klientams, deja, sukčiai tokiu metu taip pat tampa aktyvesni. Būkite ypač atsargūs. Susipažinti su dažniausiai pasitaikančiais sukčiavimo būdais ir kaip jų išvengti galite ČIA.

Būkite saugūs ir sveiki!